7.45- 8.30 – 1 lekcja

8.30- 8.40 – przerwa (10 min.)

8.40- 9.25 – 2 lekcja

9.25- 9.35 – przerwa (10 min.)

9.35- 10.20 – 3 lekcja

10.20- 10.30 – przerwa (10 min.)

10.30- 11.15 – 4 lekcja

11.15- 11.25 – przerwa (10 min.)

11.25- 12.10 – 5 lekcja

12.10- 12.20 – przerwa (10 min.)

12.20- 13.05 – 6 lekcja

13.05- 13.20 – przerwa (15 min.)

13.20- 14.05 – 7 lekcja

14.05- 14.10 – przerwa (5 min. )

14.10- 14.55 – 8 lekcja